Szoftverfejlesztés,
alkalmazásfejlesztés
webes megoldások

Használja IT-tudásunkat üzleti sikeréhez!
Az IT-megoldások profi szállítója Győrből

Search
Keresőszó: Összesen 5 találat.
Címke: vállalkozásfejlesztés Rendezés

GOP-2.1.1/A Közép- Magyarországi Régióban: KMOP-2011-1.2.1/A A GOP-2.1.1/A uniós pályázat alapvető célja A mikro-, kisvállalkozások jövedelemtermelő képesség növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. Támogatható tevékenységek

    Tárgyi eszköz vételára     Információs technológiai fejlesztéshez kapcsolódó hardver vételára     Információs technológiai fejlesztéshez kapcsolódó szoftverek vételára

A pályázónak vállalnia kell, hogy a projekt befejezési évet közvetlenül követő 2 üzleti évben az éves átlagos statisztikai létszámának átlagos értéke nem csökkenhet a bázislétszám alá. (A negatív eltérés nem lehet nagyobb, mint 0,5.) Pályázók köre Kizárólag mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő:

    kettős könyvvitelt vezető jogi személyiségű gazdasági társaságok     kettős könyvvitelt vezető jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok     SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók     szövetkezetek

Forrás: 10 Mrd Támogatás összege: 3 millió – 20 millió Ft Támogatás intenzitása: 40% A GOP-2.1.1/A uniós pályázatok benyújtása 2012. december 31-ig lehetséges.

GOP-2.1.1/B és KMOP-2011-1.2.1/B Mi a pályázat alapvető célja? Mikro-, kis- és középvállalkozások különféle fejlesztéseinek (pl. eszközvásárlás, ingatlan-beruházás, marketing) támogatása annak érdekében, hogy ezek révén a vállalkozások fejlődhessenek, új munkavállalókat foglalkoztathassanak, és új piacokat szerezhessenek. Kik pályázhatnak?

mikro-, kis- és középvállalkozások (jogi személyiségű vagy jogi személyiség nélküli gazdasági          társaság; egyéni vállalkozó vagy szövetkezet) legalább 2 teljes lezárt év utolsó éves statisztikai állományi létszám legalább 1 fő

Mik a támogatható tevékenységek?

    Tárgyi eszközbeszerzés     Ingatlan építés, bővítés, felújítás; alapinfrastruktúra korszerűsítése     Információs technológiai fejlesztés – hardver, szoftver     Eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licence, gyártási know-how beszerzések     Piacra jutás támogatása (marketing eszközök, piaci megjelenés…)     Vállalati HR fejlesztés (idegen nyelv, informatika…)     Tanácsadás igénybevétele (vállalati stratégia, szervezetfejlesztés, )     Minőség-, környezet- és egyéb irányítási rendszerek, szabványok bevezetése, tanúsíttatása

Önállóan csak az eszközbeszerzés és az információs technológia-fejlesztés támogatható, a többi csak ezek valamelyikéhez kapcsolódóan. Ezen kívül a projekt összköltsége nem haladhatja meg a pályázó előző lezárt éves nettó árbevételét. Mi a támogatás összege, aránya és minimális projekt mérete:

Területi felosztás

Pályázók köre

Támogatás aránya

Támogatás összege

Minimális projekt méret

Vidék

mikro-, kis- és középvállalkozások

35%

15-100millió

43millió

Pest megye

mikro-, kis- és középvállalkozások

35%

15-100millió

43millió

Budapest

mikro- és kisvállalkozások

30%

15-100millió

53millió

középvállalkozások

20%

15-100millió

75millió

A megítélt támogatás 25%-nak megfelelő előleg igényelhető! Miket kell vállalnia a pályázónak?

    alkalmazottak számának fenntartása a 2011.évhez viszonyítva     személyi jellegű ráfordítások növelése 5%-kal a 2011.évhez képest

vagy

    személyi jellegű ráfordítások növelése a megítélt támogatás 5%-val     a beruházást a projekt befejezését követő 3. év végéig az adott régióban fenntartja és üzemeltetni

Meddig lehet pályázni? A Pest megyei régióból és Budapestről a pályázatok benyújtása 2012. június 30-ig lehetséges. Az összes többi régióból a pályázatok benyújtása 2012. december 31-ig lehetséges.

GOP 2.1.1.M, KMOP 1.2.1.M (Közép-Magyarországi régióban ideiglenesen felfüggesztve)

A pályázati kiírás letölthető ITT! Gép-, eszközbeszerzés, ingatlan vásárlás és fejlesztés, informatikai fejlesztés A legkisebb vállalkozások nagy odafigyelést igényelnek, hiszen erőn felül teljesítenek, és sok százezer embernek adnak munkát Magyarországon. Ezért fontos a számukra létrehozott “Kombinált mikrohitel” pályázat, ami támogatást nyújt akár már az első lépésekhez is. A mikrovállalkozások 10% önerő felmutatása mellett egyszerűen, egyablakos rendszerben, egyszerűsített eljárással igényelhetnek vissza nem térítendő támogatást és mellé a piacinál jóval kedvezőbb feltételeket kínáló mikrohitelt. Így szinte a teljes fejlesztéshez külső forrás állhat rendelkezésre. A megvalósítandó projekt, vissza nem térítendő támogatásból, hitelrészből és saját forrásból tevődik össze, amelyek összesen meghatározzák a pályázati projektértéket. Hatalmas előnye, hogy egyedüli pályázatként akár ingatlanvásárláshoz is igénybe lehet venni. Kik pályázhatnak?

    mikrovállalkozások     egyéni vállalkozók     szövetkezetek

Szinte egyedüli pályázatként itt nem kell két lezárt évvel rendelkeznie a pályázónak, hanem új,  most induló vállalkozások is jelentkezhetnek! Kik nem pályázhatnak?

ha a vállalkozás saját tőkéje a pályázat benyújtását megelőző lezárt évben negatív ha a legutolsó lezárt évben a saját tőkéje a törzstőke alá csökkent (Induló vállalkozásokra, ha nincs lezárt évük, nem vonatkozik egyik sem!) kizárólag export létrehozására irányuló fejlesztés csőd, végelszámolás, felszámolás, APEH által indított végrehajtási eljárás van folyamatban vagy munkaügyi bírság volt az utolsó két évben

Mekkora összegben lehet pályázni?

vissza nem térítendő rész: max. 45% 1 milliótól 10 millióig kedvezményes mikrohitel: max . 60% 1milliótól 20 millióig

Egy példa: 20.000.000 Ft értékű projekt esetében, 2.000.000 Ft önrész szükséges (ami akár hitelből vagy tagi kölcsönből is lehetséges), ehhez kapcsolódik 9.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatás és 9.000.000 Ft, a piacinál jóval kedvezőbb mikrohitel. Milyen tevékenységeket támogat a pályázat?

 

    Új gép-, eszközbeszerzés     Ingatlanvásárlás, -felújítás, infrastruktúrafejlesztés     Informatikai fejlesztés, szoftver-, hardverbeszerzés     Nyilvánosság biztosítása.

Meddig lehet pályázni? A pályázat lezárására a rendelet szerint 2012. december 31-én kerülhet sor.

GOP-2.2.1/KMOP-1.2.5

A pályázati kiírás letölthető ITT! Mi a pályázat célja? A hazai mikro-, kis-, és középvállalatok erősítése, fejlesztéseik elősegítése. A mai világban nélkülözhetetlenné vált kommunikációs és informatikai fejlesztések hatékony használata, legyen szó akár egy webáruházról akár a gyártásban használatos szoftverekről, elengedhetetlen. Ezen fejlesztések nélkül, bármilyen erős is a cég, gyorsan lemarad a versenytársaktól. Jelen pályázatban ezekre az innovatív megoldásokra lehet EU-s vissza nem térítendő forrásokat igénybe venni. Milyen tevékenységek támogatottak? 1.) Információs technológiai fejlesztés:

    új hardver beszerzése, szoftver fejlesztése,     dolgozók ezekkel kapcsolatos betanítása,     domain név regisztráció és az ehhez kapcsolódó tárhely.

2.) Tanácsadás igénybevétele:

    marketing tanácsadás, piackutatás, igényfelmérés     online megjelenéshez, e-kereskedelemhez kapcsolódó tanácsadás     vállalati folyamatmenedzsment támogatáshoz kapcsolódó tanácsadás     vállalati stratégiai, szervezetfejlesztési, menedzsmentfejlesztési tanácsadás

A fejlesztés funkcionális területei: Modern vállalatirányítási és termelési környezet kialakításához kapcsolódó komplex vállalati és szervezeti infokommunikációs fejlesztések, területei:

    Vállalati CMR     Gyártási terület     Humán erőforrás menedzsment, bérszámfejtés     Kontrolling, döntéstámogatás     Beszerzés, logisztika     Táv- és csoportmunka támogatása     Pénzügy, számvitel     Internetes megjelenés (vállalati portál) vagy     Internetes értékesítés (vállalati webáruház)     Munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése     Elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése     Kiegészítő, specializált rendszer bevezetése

Pályázók köre: Minimum 1 teljes lezárt üzleti évvel rendelkező szervezet (tehát 2011.január 1. előtt alakult), amelynek a saját tőkéje nem negatív! Ezen belül a pályázók lehetnek:

    Gazdasági társaságok     Szövetkezetek     Egyéni vállalkozók     Gazdasági kamarák     Vállalkozások érdekképviseleti szervei     Kereskedelmi-szakmai szervezetek, szövetségek és kamarák     Jogi személyiséggel rendelkező non profit szervezetek

Támogatás összege: min.1 millió és max. 10 millió Ft (de a projekt elszámolható összköltsége nem haladhatja meg az előző lezárt év árbevételét) Támogatás intenzitása: Közép-Magyarországi régióban: 40% A többi régióban: 50% Pályázat benyújtása: 2011. július 1-től 2012. december 31-ig lehetséges.

A mikro-, kis- és középvállalkozások informatikai fejlesztései, szoftveres beruházásai, vállalatirányítási rendszerek, vállalati weboldalak, webáruházak kivitelezése GOP-os pályázatok keretében támogathatóak. Az informatikai fejlesztések ráfordításai ily módon hatékonyan csökkenthetőek, ezáltal a kisvállalkozások számára is elérhetőek professzionális megoldások és technológiák.

Segítünk az Ön vállalkozása versenyképességének növelésében!

Az Új Széchenyi Terv keretében IT-fejlesztésekhez igénybe vehető pályázati kiírások:

Mikro-, és kisvállalkozások technológia fejlesztése pályázat  GOP –2.1.1 / A; Közép- Magyarországi Régióban: KMOP-2011-1.2.1/A A mikro- és kisvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése, technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül.

Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára pályázat   GOP –2.1.1 / B; Közép- Magyarországi Régióban: KMOP-2011-1.2.1/B Komplex vállalkozásfejlesztés a technológiai színvonal javítása érdekében, a fejlődőképes vállalkozások innovációs, adaptációs képességének erősítésére.

Mikrovállalkozások fejlesztése pályázat    GOP-2011-2.1.1/M; Közép- Magyarországi Régióban: KMOP-2011-1.2.1/M A mikrovállalkozások technológiai fejlesztése, korszerűsítése vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes hitel együttes biztosítása révén.

Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása pályázat   GOP-2011-2.2.1 A hazai kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének erősítése az információs és kommunikációs technológiai megoldások hatékony alkalmazása révén, a versenyképesség növelésére. 

A támogatás mértéke: A pályázatok keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege:

minimum 1 millió Ft, maximum 10 millió Ft

Határidő: 2012.12.31-ig

Mikro-,kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása GOP –2012-3.3.3 A hazai kis- és középvállalkozások üzleti környezetének fejlesztése, a vállalkozások külső, működési környezetének fejlesztése, így a vállalkozások nemzetközi versenyképességének elősegítése is. A támogatás mértéke: A pályázatok keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege:

minimum 3 000 000 Ft, maximum 20 000 000 Ft

Határidő: Folyamatos (2013.március 15-ig)

 

 

 

 

 

      

Nem felejtette el?


Biztonságos, védett a weboldala?
Frissítette már?
Megfelel a jogszabalyi előírásoknak?
Korszerű a külső, a funkciók?
Kérje ajánlatunkat! Webmegoldások

Rólunk mondták

"Több minden is megragadott minket a kapcsolatépítés során, kezdem a legfontosabbal, az ígért szó betartásával, folytatom a probléma több irányból való megközelítésével és még kiemelném a szükség esetén rendelkezésünkre bocsátott gyorsaságot és tapasztalatok alapján bizton állítható tudást is!" (tovább)

Király Norbert, a HétFő KC up kézilabda klub elnöke

"Ha R-BIS? akkor pontosság, precizitás, tökéletes kivitelezés, barátságos légkör, kedvesség, segítőkészség, megbízhatóság, "örök elégedettség"...!"

Kovács Aliz, Vidra Úszóiskola

"Itt szeretném megköszönni mindannyiatoknak a munkát, amit a honlapom készítésébe fektettetek. Másoknak is ajánlani fogom a céget, hisz a szakértelmen túl együttműködőek, készségesek voltatok velem."

Szöllősiné Ágnes, VEMMA és MOKSA Elixír disztribútor

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

      

Honlapra, webáruházra van szüksége?
Kalkuláljon velünk!

Honlapkészítés Győr

Mérlegjegyek, sarzsi, göngyöleg
Hídmérlegek, raktári mérlegek kezelése
Itt a megoldás!

Mérlegjegy készítés

TÉSZ adminisztráció
Készletkezelés, szállítás, elszámolások

Agrárszoftver, agrárinformatika

Honlap +
webáruház

Bemutatkozó és referencia oldalak,
intelligens portálrendszerek, webshop

Termékek

Balance mérlegjegykészítő szoftver,
TÉSZIIR agrárszoftver

Szoftver-
fejlesztés

Egyedi szoftverek fejlesztése,
mobil, kliens és hálózatos rendszerek

Módszerek

Szoftver és alkalmazás fejlesztési
irányelvek, tervezési és implementálási folyamatok

Bemutatkozó anyagunk

FelR-BIS © 2006-2019      Sitemap    Impresszum Honlapkészítés: Webmegoldások

Híreink
  X

Figyelem, Joomla alapú weboldala veszélyeztetett!

Biztonságossá tesszük veszélyeztetett weboldalát!

Engedje meg, hogy egy nagyon fontos, az Ön weboldalára is vonatkozó informatikai problémával keressük meg hírlevelünkön keresztül.

Az elmúlt időszakban több ügyfelünk jelentkezett nálunk azzal, hogy tárhely szolgáltatója a weboldal rendszerének elavultságára, annak veszélyeire hívta fel nyomatékosan a figyelmet.
Ennek egyik oka a gondozatlan holnaprendszerek frissítéseinek hiánya, a másik pedig az a tömeges feltörési hullám, amely az internetes jelentések tanulsága szerint az elmúlt hónapokban elárasztotta a weboldalakat.

A javasolt frissítések elmaradásával sajnos mindenki a weboldala feltörését és tönkretételét kockáztatja, ahol a várható károk helyrehozása jelentős összegre rúghat, nem beszélve az üzletmenetben bekövetkezett veszteségekről.

Alább az egyik szolgáltató leveléből idézünk, majd megoldásunkat ajánljuk Önöknek!

A Tarhely.eu írja:

„Weboldala továbbra is kritikus biztonsági kockázatot rejt magában, így a hackerek által könnyen feltörhető. Kérjük vegye figyelembe, hogy a frissítés elmaradása súlyos károkat okozhat Önnek és másnak is!

A hackerek a népszerű CMS rendszerek biztonsági hibáit rendszeresen bűncselekmények (SPAM, PHISING, BANKPROTECT stb.) elkövetésére használják, ami egy sikeres hackelés esetén (amiből sajnos naponta igen sok keletkezik a világon) ilyenkor az Ön weboldaláról történik. Ez pedig nagyon sok további gondot okoz általában a hackeren kívül mindenkinek.

Mit tegyek most?
1.) Legfontosabb a rendszer azonnali frissítése a legfrissebb, biztonságos verzióra.
2.) Emellett ajánlott a bővítmények, kiegészítők frissítése is.
3.) Emellett érdemes biztonsági bővítményeket is telepíteni.”

Érintett Ön a témában?

Mint partnerünk, kötelességünknek érezzük, hogy a weboldala jövőbeni folyamatos és zavarmentes működése érdekében felhívjuk figyelmét a problémára.

Mivel a weboldalak, webáruházak a nap 24 órájában a teljes világháló nyilvánosságában működnek, a tárhelyeken percről percre kerülnek naplózásra a betörési kísérletek, támadási és megbénítási próbálkozások. Ha csak egy ilyen is sikeres, annak Ön és vállalkozása látja kárát.

Az általunk fejlesztett honlapok keretrendszerének az egyik legbiztonságosabb és legfejlettebb CMS rendszert, a Joomla tartalomkezelőt választottuk. Az Ön honlapját is ebben a keretrendszerben fejlesztettük.
Mint minden szoftvert, a honlap és webáruház keretrendszereket és más modulokat (képgaléria motor, fórum, hírlevél stb.) is folyamatosan tesztelik, fejlesztik, frissítik. A fejlesztésnek köszönhetően a feltárt problémák a következő verziókban javításra kerülnek, így ennek köszönhetően még biztonságosabbá és üzembiztosabbá válik a weboldalak működése.

A honlapok, webáruházak komplex szoftverrendszerek, időszakos frissítésük, megújításuk a Windows és más asztali szoftverrendszerekhez hasonlóan indokolt.

Ajánlatunk

Mivel az Ön honlapját érintő karbantartási tevékenységek weboldalán még nem zajlottak, funkcionális és elsősorban biztonsági szempontból indokolt a weboldal fő programkomponenseinek frissítése, aktualizálása.

Ezt a szükséges Joomla frissítést nettó 15 ezer Ft-os összköltségen elvégezzük Önnek.

Amennyiben további, elavult verziójú funkciók (pl. fotógaléria, fórum, hírlevél stb.) is találhatóak a weboldalon, azok frissítését nettó 5 ezer Ft/darab áron elvégezzük.

Ehhez már csak egy dolgot kell tennie, hogy az ITT megtalálható Megbízást visszaküldje most részünkre!
Kérdéseire, további információkért állunk rendelkezésére!

További biztonsági fejlesztések

További biztonsági fejlesztésekkel tudjuk erősíteni weboldalát, webáruházát:

  • integrált tűzfal funkcióval, amely véd az óráról órára bekövetkező támadási, bénítási kísérletek ellen,
  • elrejtjük a támadásoknak leginkább kitett adminisztrációs felület belépését a nyilvánosság elől,
  • átvizsgáljuk a teljes rendszer, az ismert bizonsági rések szempontjából,
  • rendszeres biztonsági mentést tudunk biztosítani. A tárhelyek által szolgáltatott, saját mentés általában napról napra felülíródik. Mire észrevesszük, hogy a weboldallal probléma van, már a mentésben is a feltört változat lesz megtalálható. Ennek kiküszöbölésére érdemes saját, nem gyakran felülíródó mentésről gondoskodni.

Ezzel kapcsolatban érdeklődésére szívesen adunk ajánlatot!

Bízva a további üzembiztos és pozitív együttműködésben, üdvözlettel:

R-BIS Kft. - „Partnere az informatikában”

Ui.:
Idézet egy másik tárhely szolgáltató, a 3 in 1 Hosting tanulságos, témába vágó körleveléből, amely ügyfeleinken keresztül szintén eljutott hozzánk:

„(az) utóbbi időben (de már évek óta igaz ez) jelentősen megszaporodtak azon esetek, amikor a weboldalak vírussal fertőződtek. Többször jeleztük, és ezt most is megtesszük, hogy nem a szervert törik fel vagy fertőzik meg ilyenkor, hanem a tárhely fájljait módosítják illetéktelenek, általában biztonsági hibáktól hemzsegő programokon, rendszereken keresztül jutnak be.”

„Mivel nem egyszer azt tapasztaltuk, hogy nagyon elavult (nem egyszer 2007-2008-as verziójú, joomla, drupal, wordpress, stb.), több éves rendszereken keresztül jutnak be, és azt fertőzik meg, ezért július 1-től az alábbi szigorítást vezettük be:

AZONNAL felfüggesztésre kerül az a tárhely, amelyen egyérteműen megállapítható, hogy több éves, nyílt forrású weboldal van és azt feltörték, spameket küldenek ki vagy mások szerverét próbálják túlterhelni a tárhelyen elhelyezett támadó program segítségével (ezek nem egyszer DoS támadás elvégzésre használhatóak) Mind a spam küldés, mind má ok szerverének támadása veszélybe sodorja a szervert és a többi rajta lévő ügyfelet! Ezt természetesen NEM hagyhatjuk!

Azt gondolom, hogy aki a többszöri figyelmeztetés ellenére SEM foglalkozik a weboldalával (nem frissíti az évek múltán sem), akkor annak az az oldal nem fontos (azt NEM tudjuk elfogadni kifogásul, hogy több év alatt nem volt valakinek ideje a frissítést megcsinálni).”