Szoftverfejlesztés,
alkalmazásfejlesztés
webes megoldások

Használja IT-tudásunkat üzleti sikeréhez!
Az IT-megoldások profi szállítója Győrből

Search
Keresőszó: Összesen 2 találat.
Címke: szoftverfejlesztés Rendezés
Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztéssel, azaz egyedi üzleti alkalmazások fejlesztésével segítjük Önt és cége tevékenységét, ha a kész, "dobozos" megoldások között nem talál az Ön és vállalkozása igényeire szabott szoftvert. Az ilyen módon megvalósított, cége üzleti folyamatainak felmérése alapján kifejlesztett alkalmazás valóban az Ön vállalkozására lesz szabva. Ha nem kíván új alkalmazásokat fejlesztetni, hanem meglévő szoftvereket szeretne együttmődödésre bírni, azt a rendszerintegrálás szolgáltatásunk keretében vállaljuk.   A hálózatok világában az Internet adta lehetőség kiaknázása elsődleges fontosságú lehet, különösen, ha Ön több telephellyel rendelkezik, vagy kollégái külső helyszínekről is be kell tudjanak jelentkezni a cég alkalmazásaiba. Mi ehhez hatékony alkalmazások fejlesztésével, bevezetésével nyújtunk segédkezet. További haszon, ha a szoftverfejlesztés során elkészült programrendszer segítségével átláthatóbbá, könnyebben követhetővé válnak a vállalkozás folyamatai. Amennyire elengedhetetlen az információ korában egy jó üzleti alkalmazás használata, olyan mértékben javíthatja cége szolgáltatásainak hatékonyságát is a megfelelő szoftver kifejlesztése és alkalmazása. Fontosnak tartjuk, hogy a szoftverfejlesztés során létrehozott alkalmazás a továbbiakban is képes legyen rugalmasan követni a vállalkozás életében bekövetkező változásokat. Így természetesen az egyedi szoftverek továbbfejlesztésével, karbantartásával és üzemeltetésével is állunk rendelkezésére.  

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy tekintse meg a szoftverfejlesztési módszerünk oldalunkat!   Szoftverfejlesztés, Alkalmazásfejlesztés Győrben

 

Szolgáltatásaink - Élen a korszerű informatikában

Legfőbb vállalkozásunk informatikai szolgáltatások nyújtása különböző tevékenységeket végrehajtó cégek számára.

A gazdaság bármely területén tevékenykedő termelő és szolgáltató cégeknek vállalunk igény szerinti szoftverfejlesztést, szoftverkészítést az Interneten való megjelenés megtervezését és kivitelezését, informatikai rendszerek integrálását valamint az üzleti folyamatok felmérését, dokumentálását.. Ennek a felmérésnek eredményeként született dokumentáció informatikai szemléletű, amely alapján vállaljuk az egyedi vállalati informatikai rendszerek kifejlesztését.

Szoftverfejlesztő cégek számára alvállalkozóként is végezzük a fenti informatikai tevékenységeinket, akár külön-külön is.

Vállaljuk minden piaci szereplő és állami résztvevő számára egy felmérés alapján az üzleti folyamatok újraszervezését is.

Általános tevékenységünk még az informatikai  szaktanácsadás.

Kiemelt szolgáltatásaink és termékeink:

Üzleti folyamatok felmérése,újraszervezése folyamatok optimalizálása költségcsökkentés a vevői igények hatékony kiszolgálása Informatikai projektek tervezése pontos igényfelmérés, rendszerszervezés projektmenedzsment szoros, partneri kapcsolat a megbízóval Szoftverfejlesztés a teljes szoftverfejlesztési folyamat végigvitele szervezés, implementálás, programozás, tesztelés korszerű, hálózatos technológiák TÉSZIIR integrált irányítási rendszer TÉSZ-ek számára a tagnyilvántartástól az elszámolásig, felvásárlás, értékesítés kezelése, terméselőrejelzések, határszemlék nyilvántartása

Balance mérlegszoftver, mérlegjegyek készítése, gyártófüggetlen mérlegjegykészítés, hídmérlegek, raktári mérlegek kezelése, sarzsi- és göngyölegkezelés, mérlegjegyek keresése, újranyomtatása Tartalomkezelőn alapuló honlapok a honlap tartalmának egyszerű, felhasználó által történő szerkesztése, a használat mindenre kiterjedő oktatása Webáruházak kivitelezése, Internetes megjelenés tervezése, arculatkialakítás, webdesign, dinamikus honlapok, üzleti szolgáltatásokkal Webes vállalatirányítási rendszerek a teljes ügyvitelt lefedő programok az Ön vállalkozására szabott alkalmazások fejlesztése egyszerű, biztonságos internetes elérés, bármely helyszínről, telephelyről

Mindezen szolgáltatásainkat külön-külön is és távmunkában is vállaljuk.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot

      

Nem felejtette el?


Biztonságos, védett a weboldala?
Frissítette már?
Megfelel a jogszabalyi előírásoknak?
Korszerű a külső, a funkciók?
Kérje ajánlatunkat! Webmegoldások

Rólunk mondták

"Több minden is megragadott minket a kapcsolatépítés során, kezdem a legfontosabbal, az ígért szó betartásával, folytatom a probléma több irányból való megközelítésével és még kiemelném a szükség esetén rendelkezésünkre bocsátott gyorsaságot és tapasztalatok alapján bizton állítható tudást is!" (tovább)

Király Norbert, a HétFő KC up kézilabda klub elnöke

"Ha R-BIS? akkor pontosság, precizitás, tökéletes kivitelezés, barátságos légkör, kedvesség, segítőkészség, megbízhatóság, "örök elégedettség"...!"

Kovács Aliz, Vidra Úszóiskola

"Itt szeretném megköszönni mindannyiatoknak a munkát, amit a honlapom készítésébe fektettetek. Másoknak is ajánlani fogom a céget, hisz a szakértelmen túl együttműködőek, készségesek voltatok velem."

Szöllősiné Ágnes, VEMMA és MOKSA Elixír disztribútor

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

      

Honlapra, webáruházra van szüksége?
Kalkuláljon velünk!

Honlapkészítés Győr

Mérlegjegyek, sarzsi, göngyöleg
Hídmérlegek, raktári mérlegek kezelése
Itt a megoldás!

Mérlegjegy készítés

TÉSZ adminisztráció
Készletkezelés, szállítás, elszámolások

Agrárszoftver, agrárinformatika

Honlap +
webáruház

Bemutatkozó és referencia oldalak,
intelligens portálrendszerek, webshop

Termékek

Balance mérlegjegykészítő szoftver,
TÉSZIIR agrárszoftver

Szoftver-
fejlesztés

Egyedi szoftverek fejlesztése,
mobil, kliens és hálózatos rendszerek

Módszerek

Szoftver és alkalmazás fejlesztési
irányelvek, tervezési és implementálási folyamatok

Bemutatkozó anyagunk

FelR-BIS © 2006-2019      Sitemap    Impresszum Honlapkészítés: Webmegoldások

Híreink
  X

Figyelem, Joomla alapú weboldala veszélyeztetett!

Biztonságossá tesszük veszélyeztetett weboldalát!

Engedje meg, hogy egy nagyon fontos, az Ön weboldalára is vonatkozó informatikai problémával keressük meg hírlevelünkön keresztül.

Az elmúlt időszakban több ügyfelünk jelentkezett nálunk azzal, hogy tárhely szolgáltatója a weboldal rendszerének elavultságára, annak veszélyeire hívta fel nyomatékosan a figyelmet.
Ennek egyik oka a gondozatlan holnaprendszerek frissítéseinek hiánya, a másik pedig az a tömeges feltörési hullám, amely az internetes jelentések tanulsága szerint az elmúlt hónapokban elárasztotta a weboldalakat.

A javasolt frissítések elmaradásával sajnos mindenki a weboldala feltörését és tönkretételét kockáztatja, ahol a várható károk helyrehozása jelentős összegre rúghat, nem beszélve az üzletmenetben bekövetkezett veszteségekről.

Alább az egyik szolgáltató leveléből idézünk, majd megoldásunkat ajánljuk Önöknek!

A Tarhely.eu írja:

„Weboldala továbbra is kritikus biztonsági kockázatot rejt magában, így a hackerek által könnyen feltörhető. Kérjük vegye figyelembe, hogy a frissítés elmaradása súlyos károkat okozhat Önnek és másnak is!

A hackerek a népszerű CMS rendszerek biztonsági hibáit rendszeresen bűncselekmények (SPAM, PHISING, BANKPROTECT stb.) elkövetésére használják, ami egy sikeres hackelés esetén (amiből sajnos naponta igen sok keletkezik a világon) ilyenkor az Ön weboldaláról történik. Ez pedig nagyon sok további gondot okoz általában a hackeren kívül mindenkinek.

Mit tegyek most?
1.) Legfontosabb a rendszer azonnali frissítése a legfrissebb, biztonságos verzióra.
2.) Emellett ajánlott a bővítmények, kiegészítők frissítése is.
3.) Emellett érdemes biztonsági bővítményeket is telepíteni.”

Érintett Ön a témában?

Mint partnerünk, kötelességünknek érezzük, hogy a weboldala jövőbeni folyamatos és zavarmentes működése érdekében felhívjuk figyelmét a problémára.

Mivel a weboldalak, webáruházak a nap 24 órájában a teljes világháló nyilvánosságában működnek, a tárhelyeken percről percre kerülnek naplózásra a betörési kísérletek, támadási és megbénítási próbálkozások. Ha csak egy ilyen is sikeres, annak Ön és vállalkozása látja kárát.

Az általunk fejlesztett honlapok keretrendszerének az egyik legbiztonságosabb és legfejlettebb CMS rendszert, a Joomla tartalomkezelőt választottuk. Az Ön honlapját is ebben a keretrendszerben fejlesztettük.
Mint minden szoftvert, a honlap és webáruház keretrendszereket és más modulokat (képgaléria motor, fórum, hírlevél stb.) is folyamatosan tesztelik, fejlesztik, frissítik. A fejlesztésnek köszönhetően a feltárt problémák a következő verziókban javításra kerülnek, így ennek köszönhetően még biztonságosabbá és üzembiztosabbá válik a weboldalak működése.

A honlapok, webáruházak komplex szoftverrendszerek, időszakos frissítésük, megújításuk a Windows és más asztali szoftverrendszerekhez hasonlóan indokolt.

Ajánlatunk

Mivel az Ön honlapját érintő karbantartási tevékenységek weboldalán még nem zajlottak, funkcionális és elsősorban biztonsági szempontból indokolt a weboldal fő programkomponenseinek frissítése, aktualizálása.

Ezt a szükséges Joomla frissítést nettó 15 ezer Ft-os összköltségen elvégezzük Önnek.

Amennyiben további, elavult verziójú funkciók (pl. fotógaléria, fórum, hírlevél stb.) is találhatóak a weboldalon, azok frissítését nettó 5 ezer Ft/darab áron elvégezzük.

Ehhez már csak egy dolgot kell tennie, hogy az ITT megtalálható Megbízást visszaküldje most részünkre!
Kérdéseire, további információkért állunk rendelkezésére!

További biztonsági fejlesztések

További biztonsági fejlesztésekkel tudjuk erősíteni weboldalát, webáruházát:

  • integrált tűzfal funkcióval, amely véd az óráról órára bekövetkező támadási, bénítási kísérletek ellen,
  • elrejtjük a támadásoknak leginkább kitett adminisztrációs felület belépését a nyilvánosság elől,
  • átvizsgáljuk a teljes rendszer, az ismert bizonsági rések szempontjából,
  • rendszeres biztonsági mentést tudunk biztosítani. A tárhelyek által szolgáltatott, saját mentés általában napról napra felülíródik. Mire észrevesszük, hogy a weboldallal probléma van, már a mentésben is a feltört változat lesz megtalálható. Ennek kiküszöbölésére érdemes saját, nem gyakran felülíródó mentésről gondoskodni.

Ezzel kapcsolatban érdeklődésére szívesen adunk ajánlatot!

Bízva a további üzembiztos és pozitív együttműködésben, üdvözlettel:

R-BIS Kft. - „Partnere az informatikában”

Ui.:
Idézet egy másik tárhely szolgáltató, a 3 in 1 Hosting tanulságos, témába vágó körleveléből, amely ügyfeleinken keresztül szintén eljutott hozzánk:

„(az) utóbbi időben (de már évek óta igaz ez) jelentősen megszaporodtak azon esetek, amikor a weboldalak vírussal fertőződtek. Többször jeleztük, és ezt most is megtesszük, hogy nem a szervert törik fel vagy fertőzik meg ilyenkor, hanem a tárhely fájljait módosítják illetéktelenek, általában biztonsági hibáktól hemzsegő programokon, rendszereken keresztül jutnak be.”

„Mivel nem egyszer azt tapasztaltuk, hogy nagyon elavult (nem egyszer 2007-2008-as verziójú, joomla, drupal, wordpress, stb.), több éves rendszereken keresztül jutnak be, és azt fertőzik meg, ezért július 1-től az alábbi szigorítást vezettük be:

AZONNAL felfüggesztésre kerül az a tárhely, amelyen egyérteműen megállapítható, hogy több éves, nyílt forrású weboldal van és azt feltörték, spameket küldenek ki vagy mások szerverét próbálják túlterhelni a tárhelyen elhelyezett támadó program segítségével (ezek nem egyszer DoS támadás elvégzésre használhatóak) Mind a spam küldés, mind má ok szerverének támadása veszélybe sodorja a szervert és a többi rajta lévő ügyfelet! Ezt természetesen NEM hagyhatjuk!

Azt gondolom, hogy aki a többszöri figyelmeztetés ellenére SEM foglalkozik a weboldalával (nem frissíti az évek múltán sem), akkor annak az az oldal nem fontos (azt NEM tudjuk elfogadni kifogásul, hogy több év alatt nem volt valakinek ideje a frissítést megcsinálni).”